Unghästen Tira

 

böjahalsuppsuttet

Vår unghästperiod närmar sig slut och på tisdag har vi examination. I dag har jag blivit fotad lite till mitt skriftliga arbete, tack Sara för hjälpen! Tira är väldigt trevlig att jobba med, hon har lätt att lära och är positiv. I examinationen ingår flera moment, longering, visning vid hand och ridning, där även examinatorn provrider hästen. I den här kursen är det Gummi och Berit som är examinatörer och eftersom vi haft Berit som instruktör under hela kursen är det Gummi som provrider.

galopp

Gångarterna finns där allihop även om de idag vid fotograferingen inte var de bästa då ridplan var ganska tung efter det myckna regnandet. Vi får själva välja var vi ska visa dem och jag tror att det kommer bli i ridhuset. Det här har varit ett mycket roligt och lärorikt block och jag känner mig nöjd med resultatet. Nu är det bara att hålla tummarna att vi har vår bästa dag på tisdag!

2 responses to “Unghästen Tira”

  1. Anonym says :

    Du går verkligen ”världens” roligaste utbildning!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: