tolt4
8 för kort tempo tölt.

I dag hade vi en liten inofficiell visning som avslutning på Avelsvisarkursen. På första träffen gjordes en bedömning och nu kunde vi jämföra och se om det blivit någon förbättring. Vi har lyckas förbättra både på exteriören och i ridningen. Framför allt tack vare att hon lagt på sig och musklat. I ridningen höjde vi korta tölten, skritten och traven till 8. Det känns superkul, hon är riktigt trevlig att rida och utvecklingen känns stabil och hållbar. Det var avelsdomare Gudni Agustsson som bedömde och han tyckte att vi skulle efteranmäla oss till visningen på Wången som börjar i morgon. Nu blir det inte så, men vi får se om vi kommer till visning längre fram. Annars är vi nöjda både jag, Sinna och Jenny som äger hästen med vad vi åstadkommit under våren. Jag har fått en liten inblick i hur avelsvisning går till och kommer med all sannolikhet att visa häst någon gång i framtiden.

galopp
Saknas lite tempo i galoppen, men ändå 7,5.
galopp2
Lite mer bärighet skulle behövas i den långsamma galoppen, 7,5 fick hon där.
skritt
8 för skritt var väldigt roligt då vi jobbat mycket med att få skritten avslappnad.
tolt
Saknas lite tempo även i ökade tölten, men hon håller tempot och är stabil i formen.
tolt2
Om jag minns rätt fick hon 8 både för helhetsintryck och spirit.
trav
Och 8 för trav.