Praktik på Bärby

Tänk att det redan har gått en vecka av praktiken! Jag har det fantastiskt bra här nere, första veckan bjöd på strålande sol men i dag har det regnat mest hela dagen. Dagarna består i att träna hästar, träna lite fler hästar och sedan kika lite på vad de håller på med i ridskolan. Med ”mina” unghästar håller jag till i gäststallet och där får även Garpur bo.

Det är otroligt roligt att rida så mycket hästar varje dag, jag känner genom Garpur att jag utvecklas som ryttare då det är många olika problem som ska lösas varje dag på varje ny häst. Garpur har blivit otroligt fin att rida, har lossnat fint i båda sidor och jobbar på bra. På fredag är det tävlingar på Romme, ska bli kul att se vad vi kan göra då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: