Skönt att säsongen är i gång. Tar med mig många bra saker från helgen även om vi inte fick ihop alla bitar där det behövdes. I T2 kändes han ojämn och inte på hugget, vi fick ändå helt ok poäng och tack vare att det var så få deltagare i grenen fick vi rida final och kunna lägga även den erfarenheten i bagaget.

Tror vi har störst chans att kvala till SM i stilpass, jag måste bara våga lite! Med fart i galoppen och med lite mer bestämdhet från min sida så blir det hur bra som helst. Första försöket resulterade i poängen 6.5 för läggning, sedan 6.0 för båda passdelarna och sedan 6.0 för nedtagning. Tiden 10.6 är bland det snabbaste vi klockats för, men kändes som han höll igen lite. Det heatet gav poängen 5.25, i Stilpass räknas båda heaten och tyvärr blev det galopp i slutet av andra så vi landade på en total av 3.63. SM-kvalgränsen är 5.40. Vi tränar vidare och förhoppningsvis kan han bli lite snabbare under bättre förhållanden och sommarskoning.

Ser fram mot nästa tävling, har inte riktigt bestämt vart det blir bara.