timra_2014
Pass är roligt! På tävlingarna i Timrå fick vi två godkända löp i stilpass, tyvärr var banan tung och tiderna alldeles för långsamma för att det skulle räcka någonstans.

Det blir sällan som man tänkt sig, men vi satsade friskt och med gott mod! Nu blir det inga fler tävlingar under vår/sommar för oss. Målet var att kvala till SM, men vi räckte inte till. Med tanke på allt annat som har hunnits med under våren så har vi helt enkelt för få träningstimmar samt tävlingstillfällen för att nå ett så högt mål. Men det som jag tycker varit roligast i år är att det gått så bra i femgång. Vi har varit i final i F2 de senaste två starterna och segrat båda gångerna med poängen 5.55.

För att klara sista årets hippologstudier ekonomiskt är nu Garpur till salu. Troligen kommer han att åka söderut på försäljning så bor du i Jämtland och är intresserad är det bara att höra av sig.