SM-kvalad i A-flokk med Garpur

Provade på Gaedingakeppni för första gången, det var superroligt och gick riktigt bra. Startade Garpur i A-flokk som är femgångsgrenen. Gneisti ordnade kval som kördes på passbanan. Det innebar att på 6 sträckor skulle skritt, trav, tölt, galopp samt pass visas. Galoppen ska ridas i full fart och likaså traven. Tölten får gärna visas med tempoökning. Vi landade på poängen 7.827 och för en gångs skull fick vi marginalerna på rätt sida och klarade SM-kvalgränsen som ligger på 7.80. Nu åker vi till Romme för att rida SM :) Lite synd att sportgrenarna blev strukna då jag gärna startat honom i en T3:a samt startat i Stilpass. Men det blir en trevlig utflykt och rolig avslutning på säsongen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: