Nytt år och nytt jobb!

Tre dagar i vekcan jobbar jag nu på Härnösand Hästsport Arena med ridskola. Här finns ponnyer och hästar men tanken är även att det ska komma in islandshästverksamhet. I första hand privatryttare som vill rida mer regelbundet. I jobbet ingår för mig förutom undervisning, ansvar för hästarnas foder och skoning samt träning och utbildning av 5 av anläggningens hästar/ponnys.

Läs mer på: Härnösand Hästsport Arenas hemsida här kommer även info om dagkurser (helg) samt annat intressant för islandshästryttare/-intresserade.

Förutom detta jobb är jag kvar på Wången på timmar och driver övrig tid min egen verksamhet. En stor fördel med jobbet i Härnösand är att jag kan ta med mig häst och träna där de dagar jag jobbar. Blir en spännande och framför allt rolig vinter/vår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: