Frida njuter av morgonsolen.

I morse var det riktigt kallt, bara en plusgrad på termometern, men solen värmde snabbt.

Vi har i skolan börjat grotta ner oss i den lodräta sitsen och förstås våran egen sits. Tycker det är så roligt att gå in på djupet på saker och ting och älskar när det sker en förbättring. Vi rider för Sara Ljung och hon är grym på att se vad det är som stör i sitsen och vad man ska ändra för att göra det bättre. Jag trodde att det var mitt vänstra ben som felade, men det visar sig att det är högra höften som är ursprunget. i går började vi arbetet med att bli longerade och försöka hitta sitsen utan att själv behöva styra. I dag red vi själva men med samma tankar i huvudet och försök till förändring och förbättring av sitsen. I morgon fortsätter vi med mer teori och sedan praktiskt till häst. På eftermiddagen ska vi starta ytterligare en kurs, det är Hippologisk introduktionskurs. Vi har börjat få lite uppgifter och första tentan är redan om 3 veckor!

På fredag bär det av till Sundsvall för Krafturs KM, vi ska starta i F2, T4 och P2, tyvärr inga finaler i någon av grenarna. Däremot satsar jag mot att klara den där a-klassgränsen så att jag till våren kan starta i T2 istället för i T4. Det kommer inte bli enkelt och jag har inte hunnit rida så mycket som jag har velat. Men jag tror att jag vet vad som krävs för att vi ska börja få lite 6:or även i de andra töltmomenten, gäller bara att få till det!