Två dagars kurs går snabbt!

I strålande sol och underbar värme har vi haft två dagars kurs. Superroligt och inspirerande och jag blir varje gång jag undervisar lika förundrad över hur mycket jag lär mig av att lära andra! Det var inspirerande och den feedback jag fick från mina deltagare var bland annat ”Du är så pedagogisk” och ”Man förstår vad det är du säger” vilket gör mig mycket glad!

Jag körde två pass teori vilket vi sedan tog med ut i ett ridpass, något jag kommer ta med mig och göra fler teoretiska föreläsningar så att man kan växla lite och så att kursdeltagarna kan få välja lite vad de vill ha för innehåll.

Peppad är jag minst sagt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: