Garpur

garpur_trav_Wv2013

Längtar efter tävling!

I dag ska han börja ridas igen, benen ska det inte vara något fel på så nu startar vi igång lite lungt. Längtar efter att få tävla honom igen, men det blir ingen start på Gneisti Open då det känns för nära. Möjligen att vi åker till Krafturs tävling i mitten på september, men vi får se. Annars har vi en lång träningsperiod tills nästa års tävlingar drar igång.

Mina mål med honom är att vi ska stabilisera den där traven som han ibland visar och få fram den även på tävling. Öka snabbheten i passen och få honom mer samlad i tölten för att lättare kunna korta tempot och få honom mer bärig i lösatyglarmomentet. Kollar man på våra bästanoteringar ska det inte vara några problem att A-klassa i Femgång och kvala till SM i T2, men allt kan hända och jag ser med tillförsikt på året som kommer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: