garpur_trav_Wv2013
Längtar efter tävling!

I dag ska han börja ridas igen, benen ska det inte vara något fel på så nu startar vi igång lite lungt. Längtar efter att få tävla honom igen, men det blir ingen start på Gneisti Open då det känns för nära. Möjligen att vi åker till Krafturs tävling i mitten på september, men vi får se. Annars har vi en lång träningsperiod tills nästa års tävlingar drar igång.

Mina mål med honom är att vi ska stabilisera den där traven som han ibland visar och få fram den även på tävling. Öka snabbheten i passen och få honom mer samlad i tölten för att lättare kunna korta tempot och få honom mer bärig i lösatyglarmomentet. Kollar man på våra bästanoteringar ska det inte vara några problem att A-klassa i Femgång och kvala till SM i T2, men allt kan hända och jag ser med tillförsikt på året som kommer.