Garpurs rygg

20130809-094532.jpg

Garpur var nöjd att komma hem efter en skön massage.

I går var vi i Östersund och träffade Monica Nilsson. Garpur har kännts fin de senaste dagarna men vill ändå kolla upp honom inför stundande träning. Han har musklat otroligt bra sista året men inte på ryggen. Eftersom han hela tiden har utvecklats gångartsmässigt har jag inte bekymrat mig så mycket. Monica hittade lite låsningar i ländryggen som gör att han skjuter upp hela ryggraden och musklerna får dålig genomströmning. Nu har vi fått massageövningar att göra vid ridning, gärna både före och efter. Garpur riktigt njöt av behandlingen och har börjat gilla massage. Tidigare blev han bara spänd och tyckte det var obehagligt. Nu är det bara att träna på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: