Bröderna Freyr och Garpur

Freyr är tillfälligt hemma från betet för att se om ett litet sår. Han fick då gå ut i hagen till de andra och träffa storebror. Vissa likheter går helt klart att se. Lite kul att de sprang i takt. Känns som det kommer bli mycket bra med Freyr när han blir skodd och får börja bli riden. Längtar redan till januari när jag ska börja med honom.

Garpur såg för en gångs skull nöjd ut med den nya hästen som kom till hans hage. De är rätt lika i sättet så han kanske känner sig trygg med denna nya individ. Helt odramatsikt var det hur som helst när jag släppte in Freyr, det var som om han bara hade varit borta en stund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: