20130908-172456.jpg

Helt underbara dagar har vi just nu, dessa måste man bara njuta av och vara ute så mycket som möjligt!

Förra veckan började skolan med en ganska lugn vecka. Fjällturen till Blåhammaren med Hippologerna bjöd på finfint väder. Kändes nästan osannolikt att jag fick uppleva fler såna dagar på fjället!

Helgen har tillbringats hemma med familjen och gårdsarbete bestående av bärplockning, syltning och saftning samt iordningställande av nytt vindskydd och hage. En tur till Wången och passträning hanns med i dag på förmiddagen, det gick riktigt bra men slutade tyvärr med en tappsko. Fördelen var att jag fick träna på att slå på den igen :)

Nu väntar middag med familjen, sen lite plugg inför nästa vecka som ser ut att bli minst sagt hektiskt. Start på två kurser, pedagogik som ska leda till B-instruktör samt Ridkonst och hästhantering II där vi bland annat kommer få en träningshäst tilldelad. Kul blir det!