10890969_1545334222386541_569880023_n

I dag är det så vackert som bara Januari kan vara. Efter att ha jobbat i skidskolan i Trysil i 3 veckor är det lite omställning här hemma innan 10 dagars vistelse på Island. Ska bli otroligt roligt att åka, ska vara på Hólar och vara med på en forskningsstudie om halm som fodermedel. Men det är inte utan att jag har lite hemlängtan redan, det är så otroligt vackert här mitt i vinterlandskapet och i hagen går Freyr och bara väntar på att bli tränad!

Terminen startar med en lång praktikperiod som jag delvis kommer göra på Island, två resor blir det dit, en nu i januari och en i februari. Däremellan blir det att skriva på examensarbetet och försöka rida så mycket som möjligt. När vi kommer tillbaka till skolan i mitten av april är det en mycket hektisk period som väntar. Vi har en kurs i tävlingsridning, då vi troligtvis kommer träna och tävla både en fyr- och en femgångshäst. Vi ska skriva klart examensarbetet och redovisa det, sista uppgiften i Didaktikkursen – undervisning i grupp, samt avslutningen på kursen Hästens friskvård och rehabilitering. Mitt mål är att bli klar med alla uppgifter inklusive examensarbetet innan skolan slutar i juni så det gäller att hålla tungan rätt i mun!