Frida då och nu

När vi köpte Frida 2010 i augusti hade hon gått på bete under hela sommaren och var väldigt tjock. Dessa två bilder är från augusti 2010 och nu idag juni 2015. Då var hon 20 år gammal, i dag vet vi att hon är borderline PPID och att hon har haft ett flertal fångkänningar sedan vi köpte henne, vilka endast har visat sig hos hovslagaren. Dock inga under de sista åren. Vi har hela tiden arbetat för att nå en hälsosammare vikt. I dag uppfattas hon som starkare, piggare och bättre gångartsmässigt än någon gång under de år vi haft henne. Av den orsaken kommer hon i år för första gången att inte gå på bete, vi vill hålla henne frisk och pigg i många år till. På www.langthastliv.se kan du få tips om hur du ska hålla den äldre hästen för att den ska må bra även efter 20.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: