Thóra från Valne Gård

Gårdens senaste tillskott på hästfronten heter Thóra från Valne Gård och är ett treårigt sto efter Thór från Järsta och undan Muska frá Keldudal. Vi har just börjat bekanta oss med varandra och hon är en härligt nyfiken tjej som just blivit inriden. Det var i det närmaste kärlek vid första ögonkastet, i alla fall vid första stegen från hennes rygg. Är glad och tacksam att jag fick äran att köpa henne från uppfödaren Maria Ärnström på Valne Gård. Målet är att visa henne till våren/sommaren så just nu läggs en plan för hennes träning, så får framtiden utvisa om hon är mogen för visning 2016 eller om det får vänta ytterligare ett är. Under tiden är jag helt övertygad om att vi kommer ha mycket roligt tillsammans :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: