Tävling hos Kraftur

I söndags var jag och Freyr på tävling i Timrå. Vi startade i T8 och V5 och kvalade till A-final i båda. Mycket nöjd med vår prestation även om det finns förbättringar att göra. Framför allt kändes han mycket jämn i alla gångarter. I V5 gick vi ut på 5.33 och i T8 5.43, banan var tung och det var varmt, vi tappade traven och fick avdrag för det, i övrigt tyckte jag det bara kändes bra med tanke på var vi är i träningen. Eftersom han bara är 6 år fick vi välja final då han bara får starta 3 gånger på samma dag. Jag valde V5, där finalen blev i vänster varv vilket är vårat svårare varv. Lite miss i traven och fel galopp i fattningen ledde till något sämre poäng än i uttagningen. Vann gjorde Berit Edvardsson på sin fina Eydis från Råken och även om vi hade hållt traven och fått rätt galopp hade de segrat, stort grattis till fin prestation och fin ritt.

Nu tränar jag och Freyr vidare med målet att starta F2 och T4 :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: