Såld: Eðall från Mörtö

 

 

Mycket trevlig valack på 15 år, söker ny familj att hänga med. Eddie är femgångare och är en riktigt mysig och trevlig kille med lättväxlade gångarter. Han vill helst ha en ryttare med god balans och som inte använder tyglarna till att hålla balansen. Han kan passa som mamma-dotterhäst då han gillar att vara med och bli ompysslad, eller varför inte till långa turer på fjället. Han är trevlig att arbeta från marken och lätt att skapa relation med. Han går fint att ha med som handhäst. På bilderna rider jag och dottern som är 13 år. Eddie har trevligt tempo i sina gångarter, han tycker även att det är kul att springa fort, men är väldigt kontrollerbar. Eddie är skolad och passar för lättare kursverksamhet och kanske någon enklare tävling för dig som vill lära dig mer om islandshästridning utan krav på prestation.

För mer info och filmer kontakta mig.

50.000 kr inkl moms

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: