Masterson Method bygger på 100 % interaktion med hästen och hästens egen förmåga till reparation. Vi gör ingenting PÅ hästen utan bara MED hästen. Louise utgår helt från vad hästen signalerar om var den känner sig tajt eller begränsad och använder detta i behandlingen. Behandling är mycket lätt och helt skonsam och utgår från principen Less is more. Hästarna uppmuntras av koppla av fullständigt och att i full avkoppling få lätt och skön rörelse i de stora och viktiga lederna. De flesta hästar njuter fullt ut och blir också uppmärksammade på hela sin kropp som de kan ha stängt av under lång tid. Man kan få se stora reaktioner eller många små på en session av Masterson Method och det händer ofta att hästägaren får viktig information från behandlingen om var hästen upplever smärta eller begränsning. Det går att läsa mer på www.masterson.method.com

Louise har lång erfarenhet av hästar och behandling av hästar. Hon använder bara händerna och inga verktyg som kan över- eller understimulera för att hästen ska kunna känna sig i trygga händer för läkning.

Erbjudande 1000 kr per häst då hon även är uppe och håller kurs (https://www.facebook.com/events/1129169091143131)

Behandlingen ges hos Joanna i Mattmar

Anmälan direkt till Louise på 073-5224640