Island

Máni och Pjakkur funderar över livet som ridhäst.

Är hemma igen efter en helt fantastisk vistelse på Island och Ölvisholt. Att avsluta resan med vetskapen om att jag ska plugga till hösten var liksom pricken över i, har fått vara med om många roliga händelser, nattlig ritt med kyrkobesök (Ja, prästen hade ridbyxor under prästdräkten) Fått rida fantastiska Faxi, 23 år och verkligen en islandshäst av klass, som arbetet hela livet och töltar som den värsta tävlingshästen men är stark som en oxe. Drivit hela flocken över stock och sten, ridit ett helt gäng unghästar som tagit sina första steg som ridhäst och inte minst besökt Landsmót. Landsmót kräver ett helt eget inlägg för att få med alla intryck därifrån, ska bara sortera alla 500 bilder …

Har fått med mig mycket inspiration til mina egna hästar och ser fram emot att sätta igång Frey igen, på måndag får han skor igen. Ska försöka utveckla passen på Garpur och få upp kondisen på Frida. Sedan är det en och annan fjälltur och tävling inplanerad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: