Garpur frá Hellatúni

Börjar så smått komma in i livet här hemma igen. Är på sommarjobbet på Mattmars Turistbyrå på dagarna och rider på kvällarna. Försöker så smått vänja mig vid tanken på att vara student igen och vad det innebär, både ekonomiskt och tidsmässigt. Är trots allt lite annorlunda att plugga nu, när man har familj och barn att ta hänsyn till.

Måste minska antalet hästar och det är Garpur som kommer att bli den som får flytta till nya äventyr, med andra ord så är han till salu. Jag har lärt mig otroligt mycket under vår tid tillsammans och det känns som att det är nu han börjar utvecklas, vilket gör att det känns lite tufft att sälja just nu, men det finns väldigt många hästar här i världen och ska jag plugga är det bara att gilla läget. Ska försöka samla mig och få till några färska bilder och filmer att lägga ut för ev spekulanter.

Kommer även att erbjuda en eller två stallplatser för inackordering från hösten.

Har börjat rida Frey igen efter hans långa vila. Han är en otroligt charmig prick med en riktig fotöljtölt! Han kommer bli en trevlig ridhäst och förhoppningsvis en riktigt fjällexpress :) Hoppas att jag kan ta med mig honom på kortare fjälltur senare i sommar eller början av hösten. När vi flyttade upp 2005 och jag bestämde mig för att skaffa häst igen var det i första hand för att få rida på fjället och inte att träna och tävla. Men tack vare Garpur så blev det mer träning och tävling än fjällritter av flera orsaker, vilket ledde in mig på Hippologspåret. Nu hoppas jag på att Frey blir min rekreationshäst, när studierna är slut kan jag leta tävlingshäst och satsa på tävlandet igen.