Förberedelserna inför Gneisti Open pågår för fullt. Ovan syns delar av maskeradklädsel för Klara. Hon har längtat efter detta ända sedan förra maskeradtölten! Själv försöker jag få Garpur i så bra form som möjligt, det känns lovande och jag håller tummarna för att jag lyckas visa det han verkligen kan. Träningen för Camilla gick bra och hon gav som vanligt de där tipsen som gör skillnad. För egen del handlar det om att hålla tankarna i schack, fokusera på det som ska utföras i stunden och framför allt, VÅGA RIDA! Inte bli mesig utan visa Garpur vad det är vi ska göra.

Lördagens schema innehåller 4 starter inklusive maskeradtölten som även jag ska vara med på i år. Vi startar kl 10 med femgång, 13.30 blir det Stilpass och 14.15 T4. Tror det blir bra med T4 ganska nära stilpassen, Tölten blir oftast bättre efter lite passridning så jag hoppas att det funkar på lördag. Målet med lördagen blir att få poäng på passmomentet i femgången vilket bör ge oss en plats i söndagens final. I övrig handlar det ”bara” om att göra så bra vi kan i varje moment. hur som tycker jag att det ska bli väldigt roligt med tävling igen.