Lång höst

Lång höst

Känns det som när det aldrig vill komma snö! Däremot har tiden gått väldigt fort och det är redan mitten av november. Tycker veckorna består av måndagar och fredagar! På skolan gör vi mycket intressant både teoretiskt och praktiskt, men det känns lite som en startsträcka med mycket grunder som ska repeteras. På tisdag har vi till exempel praktiskt prov i longering där fokus ligger på säkerheten och att man utför alla moment på ett korrekt sätt.

I dag har vi även startat upp kursen pedagogik i hästverksamhet. Innan detta läsår är slut ska vi vara examinerade ridledare. I åk 2 tar man B-instruktörs examen och i trean har vi möjlighet att göra A-instruktörsutbildningen.

Julen närmar sig med stormsteg och efter nyår kommer vi att starta upp med unghästdelen i kursen Ridkonst och hästhantering 1. Enligt pappren kommer vi ha Gummi som handledare och lärare. Under våren kommer vi även att ha mer anatomi och få möjlighet att dissekera häst.

Mycket roligt att se fram emot alltså!

Trevlig helg!

2 responses to “Lång höst”

  1. Elisabet Gustafsson says :

    Åh, är det Sinna till höger? Tjusig!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: