Såld! Till salu: Frey från Björnforsen

Behöver få mer tid till studierna och har bestämt mig för att ge mig och Garpur lite mer tid tillsammans. Därför är nu Frey till salu. Han är en störtskön kille som jag är övertygad om att någon kommer att få en fantastisk tid tillsammans med. Här finns en lite film för att försöka visa vad han kan. Förutom en klockren tölt som är mycket lätt att hitta är han supertrevlig i hanteringen. Jag kan rida på honom och ha Frida som handhäst med Klara 6 år på. Vi kan rida ut i skog, mark och i trafik i alla gångarter. En supertrevlig kille som när man rider lätt glömmer bort att han bara är 5 år och inriden förra hösten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: