2013-02-01 22.01.46

Har varit på Gneistis Årsmöte ikväll, det är alltid trevligt att träffa andra Gneistiiter så här på vintern utan häst. Gneisti har en trevlig tradition där medlemmar nominerar andra medlemmar som man tycker ska uppmärksammas för något de gjort under året som gått. Det brukar alltid vara ett gäng och jag brukar försöka nominera någon eller några varje år. Blir man nominerad kan man få en såm här fin kopp från Nordic Kiwi. Just denna tillhör Sara Sundquist-Wilson för att hon var så snabb på att hoppa in i sekretariatet under Genisti Open fastän hon inte kunde vare sig Icetest eller sekretariatsrutiner. Det var strongt tycker jag!

I övrigt så går man igenom motioner inlämnade till riksårsmötet, en hel drös i år, varav de flesta handlade om förbundets val att göra en stiftelse av avelssektionen. Detta för att man ska kunna beredas plats in i Riksidrottsförbundet, en fråga jag tycker är otroligt viktig för alla som håller på med Islandshästar. Jag håller tummarna för att ansökan gå igenom och vi blir accepterade i RF, det kommer betyda mycket för sporten inte minst ekonomiskt.

Själv blev jag invald i valberedningen tillsammans med två andra duktiga och ambitiösa människor, det kommer bli ett intressant jobb inför nästa årsmöte om inte den nuvarande styrelsen väljer att fortsätta.