Solig helg

2013-02-03 11.02.21

Frida från Moflo njuter i Wångensolen.

En solig helg har det varit, den har bestått av ridning och annat fix hemma. I dag har jag inte bara hunnit med träningshästen Frida utan även Garpur, Frey och våran Frida. Jag provade idag att rida Garpur på Hackamore då han fått ett litet sår i munnen (han som aldrig har haft ett sår tidigare!) vilket fungerade mycket bra så jag tror jag fortsätter på det ett tag. Dessutom har jag kommit till insikt om att jag har en förmåga att sitta på höger sittben oavsett vad jag ska göra, till och med när jag kör bil sitter jag på höger sittben. Det är slut på detta nu och jag måste vara hård mot mig själv i alla lägen för att rätta till detta! Fördelen med träningsFrida är att hon gärna puttar över ryttaren till vänster, vilket påminner mig om min egen brist, så förhoppningsvis är detta snart löst!

Härliga ridturer har det i alla fall varit i solen, nu laddar vi för en ny vecka. Bland annat kommer vi ha två halvdagar med Mickael Ventorp ang hur man bygger stall. Detta blir klart intressant!

One response to “Solig helg”

  1. Anonym says :

    Låter ju superhärligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: