Vintertölten på Dille

Dille022013_1
Startade dagen med blåbärstölt på Frey. Han var mycket fundersam över alla människor och hästar och förutom en massa gnäggningar skötte han sig bra. Tölten blev dock inte så bra då han inte riktigt gillade att springa förbi högtalarna och publiken, men han tänkte fram hela tiden och var positiv så det var bra. Han kommer att bli en riktigt fin tölthäst med lite mer träning.

dille022013_1

Garpur och jag startade i Hallontölt och det kändes inte särskilt bra, men det visade sig att jag får kalibrera om mig då vi fick fina poäng. Det slutade med en andraplats på 5,4, segraren fick 5,5 så det var nära. Sedan red vi speedpass, målet var att göra bra läggningar och de kändes mycket bra, kontrollerade och fina. Provade att gasa lite mer i andra men det höll inte hela vägen. 12.60 fick vi i första och det räckte till en tredjeplats, en halv sekund snabbare än tidigare personbästa.

Nöjd med dagen helt enkelt!

Ett svar till “Vintertölten på Dille”

  1. Anonym säger :

    Oh vad roligt ni har haft det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: