Dille022013_1
Startade dagen med blåbärstölt på Frey. Han var mycket fundersam över alla människor och hästar och förutom en massa gnäggningar skötte han sig bra. Tölten blev dock inte så bra då han inte riktigt gillade att springa förbi högtalarna och publiken, men han tänkte fram hela tiden och var positiv så det var bra. Han kommer att bli en riktigt fin tölthäst med lite mer träning.

dille022013_1

Garpur och jag startade i Hallontölt och det kändes inte särskilt bra, men det visade sig att jag får kalibrera om mig då vi fick fina poäng. Det slutade med en andraplats på 5,4, segraren fick 5,5 så det var nära. Sedan red vi speedpass, målet var att göra bra läggningar och de kändes mycket bra, kontrollerade och fina. Provade att gasa lite mer i andra men det höll inte hela vägen. 12.60 fick vi i första och det räckte till en tredjeplats, en halv sekund snabbare än tidigare personbästa.

Nöjd med dagen helt enkelt!