dille2010
Dilles vintertölt 2010, -20 och snålblåst. Hoppas på varmare väder i morgon.

I morgon är det dags för årets första utomhustävling. Den alltid så trevliga vintertölten på Dille, anordnad av elever i åk 3 på Dilles Gymnasieskola. Förra året missade jag tyvärr tävlingen då vi var på lien skidresa till Härjedalen, men i år tar jag igen det med att ta med 2 hästar. Frey ska få följa med och bli miljötränad, tror inte att han har några större problem med det utan lär trivas som fisken i vattnet bland folk och hästar. Vi startar i blåbärstölten och sedan blir det hallontölt med Garpur för att avsluta med ett passlöp. Vi har haft passträning på skolan två gånger under veckan då jag haft med mig Garpur, det har fungerat riktigt bra så nu får vi se vad vi kan göra på rakbanan. Vi hade en liten inomhustävling på skolan för några veckor sedan då fick vi 5.5 för en av visningarna så det går helt klart framåt på passfronten!

Kl 11.00 startar tävlingarna på söndag och håller på till kl 16, vi ska ladda med massor med gott fika och mobilladdare så att vi kan titta på när André Myrer tar Medalj på alpina VM.