Dilles vintertölt

dille2010

Dilles vintertölt 2010, -20 och snålblåst. Hoppas på varmare väder i morgon.

I morgon är det dags för årets första utomhustävling. Den alltid så trevliga vintertölten på Dille, anordnad av elever i åk 3 på Dilles Gymnasieskola. Förra året missade jag tyvärr tävlingen då vi var på lien skidresa till Härjedalen, men i år tar jag igen det med att ta med 2 hästar. Frey ska få följa med och bli miljötränad, tror inte att han har några större problem med det utan lär trivas som fisken i vattnet bland folk och hästar. Vi startar i blåbärstölten och sedan blir det hallontölt med Garpur för att avsluta med ett passlöp. Vi har haft passträning på skolan två gånger under veckan då jag haft med mig Garpur, det har fungerat riktigt bra så nu får vi se vad vi kan göra på rakbanan. Vi hade en liten inomhustävling på skolan för några veckor sedan då fick vi 5.5 för en av visningarna så det går helt klart framåt på passfronten!

Kl 11.00 startar tävlingarna på söndag och håller på till kl 16, vi ska ladda med massor med gott fika och mobilladdare så att vi kan titta på när André Myrer tar Medalj på alpina VM.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: