I morgon börjar det, 3 dagar med lika många examinationer. Först ut är examinering av träningshästen. Frida som jag har ridit i 9 veckor har det gått himla bra med så jag tycker det ska bli kul att visa vad vi kan i morgon.

På torsdag har vi ett ridprov där vi ska rida trav på volt, skänkelvikningar i skritt samt töltarbete. Där ska jag rida en häst som heter Björk, för övrigt mamma till Sveriges högst bedömda 4 åriga hingst förra året. Henne har jag ridit 4 eller 5 gånger så det känns lite mer osäkert, men det är bara att ta det för vad det är och göra det bästa.

På fredag har vi instruktörsexaminering, vilket om vi klarar det ger oss ridledartiteln. Jag ska hålla en lektion om skänkelvikning så det passar ju bra att det momentet ingår i ridprovet.

Bara att jobba på och fokusera på varje delmoment så ska nog detta gå bra!