Examination 1

2013-03-13 12.53.17

Så var första examinationen avklarad. Tyckte vi skötte oss helt ok och vi har fått reda på att vi har klarat examinationen, men vilket betyg det blir kommer vi få reda på lite senare. Känns fantastiskt att kunna visa upp tölt på en häst som egentligen ingen förväntade sig att hon skulle börja tölta. Frida började redan i somras att tölta utomhus när hon tänkte mycket framåt och har då bjudit på kortare sträckor, men i ridhuset har det inte funkat att rida tölt, men det går nu! Frida är verkligen trevlig att rida och inte trodde väl jag att ett fyrgångssto skulle finna sin väg in i mitt hjärta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: