Tävlingsträning

jenny_sinna

Eftermiddagen har tillbringats på Wången tillsammans med Jenny och Sinna som tränar inför sin första tävlingsstart på ovalbanan. Själv passade jag på att träna lite inför min och Garpurs stilpassstart på Romme nästa helg. Det kändes riktigt bra och sista sträckan gick det riktigt fort redan från galoppen, jag hann tänka att i den här farten kommer vi inte få pass, men se det gick det med. Riktigt bra till och med, kändes rent av som han hade lättare att ta en bra pass från den hastigheten än en långsammare galopp. Nu är det nog bara matte som måste våga lite mer :) I morgon får Garpur följa med till Wången igen, ska försöka få samma känsla i passen på ovalbanan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: