garpurmaj_2013

Startade dagen med lite tränng på ovalbanan med Garpur, ville försöka hitta lite mer speed i passen på ovalen. Han arbetade väldigt fint i tölten i lite längre form, men jag hittade inte riktigt känslan i passen. Just nu har han bara underullen kvar av vinterpälsen vilket gör att sadeln väldigt lätt glider fram, lätt irriterande.  Blir förhoppningsvis bättre bara han fäller lite till. Skritten och traven känns ännu bättre än vad de gjorde i söndags på tävlingen, så det känns bara fint. Måste hitta tid att träna mer pass och lösatyglar momentet. Är ju bara en vecka till tävling!

tomkorning_jas

På eftermiddagen hade vi andra lektionen i brukskörning. Det är travarna Jas och Orris som snällt får ställa upp. Bilden ovan är på mig och Jas när vi tömkör lite innan vi spänner för pullerten och tar en tur i Alsenbygden.

brukskorning_1