Träning och brukskörning

garpurmaj_2013

Startade dagen med lite tränng på ovalbanan med Garpur, ville försöka hitta lite mer speed i passen på ovalen. Han arbetade väldigt fint i tölten i lite längre form, men jag hittade inte riktigt känslan i passen. Just nu har han bara underullen kvar av vinterpälsen vilket gör att sadeln väldigt lätt glider fram, lätt irriterande.  Blir förhoppningsvis bättre bara han fäller lite till. Skritten och traven känns ännu bättre än vad de gjorde i söndags på tävlingen, så det känns bara fint. Måste hitta tid att träna mer pass och lösatyglar momentet. Är ju bara en vecka till tävling!

tomkorning_jas

På eftermiddagen hade vi andra lektionen i brukskörning. Det är travarna Jas och Orris som snällt får ställa upp. Bilden ovan är på mig och Jas när vi tömkör lite innan vi spänner för pullerten och tar en tur i Alsenbygden.

brukskorning_1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: