Sommar

20130602-114033.jpg

Sinna, Frida och Garpur på betet.

Vilket underbart väder det har varit sista veckan. Hästarna går på betet och temperaturen har hållt sig över 20 grader i många dagar. Nu drar det in lite moln och ett regn är faktiskt välkommet då det är mycket torrt. En helg med mycket lite planerat var också välkommet, hinner komma ikapp med lite hemmafixande och faktiskt bara sitta ner i lugn och ro med en kopp kaffe. På onsdag har vi avslutning för läsåret och nästa måndag åker jag till Island för att vara på Ölvisholt i en månad. Har fått rapporter om att det är många trevliga hästar som ska tränas, ser verkligen fram emot att sitta i sadeln större delen av dagen! Resten av familjen kommer över och firar midsommar med mig, ska bli kul att visa Klara Island. Innan jag åker ska även Freyr komma från Mädan, han ska få gå med två andra treåringar här i Mattmar i sommar.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: