_DSC0546[1]
Ölvisholt

Har börjat resan västerut och landar i kväll på Island. Ska tillbringa en månad på Ölvisholt hos Petra, Steini och Katti. Ska bli fantastiskt kul och energigivande. Här kan jag fokusera på EN sak, träna hästar. Över midsommar kommer Fredrik och Klara och hälsar på i en vecka. Det kommer bli härligt, ska bli kul att visa Klara hur islandshästarna har det på sin ö. Jag och Fredrik tillbringade två veckor på Island 2004 på vår bröllopsresa, då red vi på tur, red midnattstur längs svarta stränder i storm, tältade mitt på island i snöglopp och körde för liten bil på för steniga vägar. En mycket minnesvärd resa på flera sätt. Förhoppningsvis kan vi ge Klara en minnesvärd resa.

_DSC0601[1]
Den här killen ska bli kul att återse. Min favorit bland ”arbetshästarna” Gnýr.

Uppdateringarna på bloggen kan bli lite mer sporadiska under den här månaden, men förhoppningsvis hinner jag med någon:)