Träningshästen Sjóli vom Waldhof

20130920-175733.jpg

Det här är Sjóli vom Waldhof som är min träningshäst på skolan fram till jul. Honom ska jag inte bara träna utan vi ska även göra ett antal ridprov, testa kondition med laktattest och använda som allmänt studieobjekt.

Han är född 2000 och är e. Saer frá Naustum och u. Ör frá Hindisvik. I Worldfengur kan jag inte hitta någon bedömning eller tävlingsresultat på någon av dem. Pappan har en exteriörbedömning från 1995 registrerad men det är allt.

Han är med tidigare ryttare A-klasskvalad i både Vi och F1 samt T1 så det är helt klart en häst med kapacitet. Han är otroligt trevlig att jobba med och jag tror jag kommer få en bra och lärorik tid med honom framöver.

2 svar till “Träningshästen Sjóli vom Waldhof”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: