Sjukstuga med sårvård

20131009-213230.jpg

Sårvård

Just nu får jag ägna mig åt lite sårvård, vore väl inte så svårt i sig, men i svansen på en treåring är inte lika enkelt. Vissa dagar står han snällt och jag kan fixa själv, men andra dagar krävs det bremsning för att få komma åt. Såret är troligen ett resultat av sommarens kliande, inte säker på att det är eksem, men kliat sig har han helt klart. Just nu är det 5-6 fistelgångar som behöver hållas rena, inte så typiskt för eksem kanske, men desto knepigare när de sitter i svansen. I dag såg det bättre ut, men jag är ändå lite fundersam på om det sitter något främmande föremål där under huden som inte kommer ut. Avvaktar ett par dagar och ser vart det bär, annars blir det veterinärbesök och ordentlig undersökning.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: