På kurs med Freyr

Tog med Freyr och åkte till Mädan på kurs för Hinni (Isländsk ridkonst). Hann bara vara med en dag, vilket nog ändå var lagom för Freyr, han är trots allt bara 4 år. Ridningen med Freyr går hur bra som helst så det var kul att åka iväg och rida för instruktör och bara känna att det är vidareutvecklingen jag ville ha hjälp med. Hinnis tankar kring utbldning av häst tycker jag känns mycket bra och vi fick träna på att rida ”skrölt”, mitt emellan skritt och tölt med lång överlinje där han svarar med att söka sig framåt nedåt med sug i bettet. Sedan samma tänk i traven. Freyr är så fantastiskt trevlig att rida och han gör alltid sitt bästa. Ska rida på med honom några veckor till sedan ska han få lite höstvila för att sedan ridas igång igen i vinter. Målet är att kunna vara med på någon vintertölt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: