Bild

Vänjer mig så sakta vid att inte studera och därmed ha 17 järn i elden. Hinner med att umgås med familjen på kvällarna och framför allt rida med dottern! I helgen firade vi min mamma som fyllt 70 med ridtur, så härlig familjeaktivitet i höstskogen.

Här hemma är det ovanligt få hästar och det finns plats för någon mer träningshäst. Freyr och jag tränar vidare mot nya mål och fokus just nu är styrka och kondition samt fortsätta grundutbildningen. Han är en riktigt härlig individ med mycket personlighet, bra grundgångarter som jag hoppas kan utvecklas ytterligare med träning.

Jobbar vidare på målet att bli lokalklubbsdomare, börjar bli en utdragen historia. Gick utbildningen våren 2013, gjorde första examinationen nu i september 2015 men missade på bedömningen av pass på ovalbanan, vilket jag måste göra en omexamination på. När den blir vet jag inte då omexamination ges nu i helgen och jag har ingen möjlighet att vara på plats. Är helt övertygad om att jag kommer att fixa det bara jag kommer till omexamination :)

Trivs väldigt bra med livet just nu, deltid på Wången som ridlärare på gymnasiet och undervisning och träning av hästar här hemma. Kommer även ha ett flertal föreläsningar under hösten på temat hull, kul att fler och fler intresserar sig och vill lära sig mer.