20120723-153749.jpg
Juli 2012

Tränar på med mina hästar här hemma. Frey fick en lång vila under vintern/våren då vi hade hostan och jag har nu ridit honom sen jag kom hem från Island. Han har vuxit på sig en hel del och det verkar även som det mesta vi gjorde i vintras har fastnat. Bilden nedan är från november, han har blivit betydligt grövre och vuxnare (och med en rejäl sommarmage, som vi förhoppningsvis snart är av med). Gångarterna tar sig, i vintras hade han väldiga problem med att hålla rätt på benen och jag tror den långa vilan gjort honom gott. Nu vixlar han betydligt mindre även om det fortfarande är något som vi får jobba med varje pass. Målet nu är att jag ska kunna kontrollera hans ben i varje situation och att vi ska ha fart framåt. Blir gärna lite segt och tveksamt, men även det blir bättre och bättre. Framför allt är han supertrevlig, oavsett om jag rider själv eller med andra är han lyhörd och gas och broms verkar hittills fungera i alla lägen.

November 2011