Frey

20120723-153749.jpg

Juli 2012

Tränar på med mina hästar här hemma. Frey fick en lång vila under vintern/våren då vi hade hostan och jag har nu ridit honom sen jag kom hem från Island. Han har vuxit på sig en hel del och det verkar även som det mesta vi gjorde i vintras har fastnat. Bilden nedan är från november, han har blivit betydligt grövre och vuxnare (och med en rejäl sommarmage, som vi förhoppningsvis snart är av med). Gångarterna tar sig, i vintras hade han väldiga problem med att hålla rätt på benen och jag tror den långa vilan gjort honom gott. Nu vixlar han betydligt mindre även om det fortfarande är något som vi får jobba med varje pass. Målet nu är att jag ska kunna kontrollera hans ben i varje situation och att vi ska ha fart framåt. Blir gärna lite segt och tveksamt, men även det blir bättre och bättre. Framför allt är han supertrevlig, oavsett om jag rider själv eller med andra är han lyhörd och gas och broms verkar hittills fungera i alla lägen.

November 2011

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: