Intressant studie

Tidningen ridsport rapporterar om en intressant studie om Coola hästar kring nervösa människor. Jag skulle vilja läsa hela studien då jag undrar vad som händer när de nervösa och hästrädda ska försöka påverka hästen och be den att göra något, är de lika coola då? I studien har man bara 10 valacker som alla är vana människor, kan det vara så enkelt att de vet att en rädd människa ställer inga krav och då kan de ta det lugnt, medan en van hästmänniska troligen kommer be dem att utföra olika saker och därmed har de en högre puls och inväntar kommando.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: