Sikte mot Gneisti Open

Försöker vara lite ordentlig och lägga upp en plan för träningen med sikte på Gneisti Open. I går blev det en tur till Wången och lite träning på ovalbanan. Det går bättre och bättre med passen, läggningarna blir enklare och säkrare, men jag har fortfarande inget av det i ryggraden och det tar lång tid från det att jag tänker pass tills dess att vi har pass. Sedan är den varken snabb eller klockren, men det känns varje gång att det går framåt. Är ju så otroligt roligt att rida pass!

Fick lite rysningar (positiva) när vi kom fram till Wången och jag kunde konstatera att jag ska få tillbringa 3 år på denna fantastiska anläggning! Har jag inte lärt mig rida pass efter dessa tre år då är jag nog ett hopplöst fall ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: