IMG_0028
Jag och Frida vid ridvadet en fin sensommardag.

Nu kommer det bli mycket ridning framöver, underbart :) 3 hästar hanns med idag förutom träning och info om HLR samt avslutning av bokföringen för 2012. På måndag får Frey skor igen efter lite vila så då är det bara att bita i och träna på. Han är fortfarande till salu och kommer, om han inte hittat ny ägare innan mars, att åka söderut för försäljning. Men fram tills dess ska han sättas igång igen.

Dagens ridning bestod av träning av träningshästen Frida och av vår Frida, det är nog de enda likheterna mellan dessa donnor! Med träningshästFrida går det helt klart framåt, vi jobbar på för att få en bra form, fram och ner, för att sedan försöka hitta någon slags tölt därifrån. Med vår Frida går det också framåt, tölten har förbättrats och så även konditionen. Hon är verkligen en trevlig häst, önskar faktiskt att jag mötte henne tidigare i hennes liv! Han även med Garpur idag, kommer att rida honom på skolan under vårt passridningsblock med Gummi som startar vecka 5. Är ju bra om vi har saker och ting någorlunda på plats tills dess! Idag kändes det rätt bra ändå. blir intressant att se vad Gummi har att säga som inte sett honom på ett tag.

Nu åter till skolarbetet, ska skriva i riddagboken och ta reda på vilken kvalitet proteinet i korn, havre, vete, kli håller, sen var det säkert något mer …