Tappskokurs

20130128-215655.jpg

Idag har vi haft fortsättning på vår hovkurs. Vi har riktat skor och slagit på den på en hov på ett löst underben. Superbra att kunna öva på en ”lös” hov! Att rikta en hästsko är inte helt enkelt och kräver mycket övning. Nästa vecka ska vi prova att rikta en varm sko, förhoppningsvis blir det lite enklare att förstå hur järn beter sig. För som vi konstaterade, vi har ingen känsla för just järn!

Bilden är från idag: Om man inte vet vad man håller på med kan man ju alltid låtsas, i väntan på erfarenhet! Man ser att skon är sned men att lyckas få den plan är en helt annan sak. Bara övning ger resultat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: