Istrav i Åre | Wången.

Fredag den 1 mars är det istrav på Åresjön. Självklart är Wången med på ett hörn och vi Hippologstudenter har en del att göra. Tyvärrr har vi bara en travhippolog i vår klass så vi Islandshästhippologer kommer få hjälpa till en del vi med med att marknadsföra och stå i monter på Holliday club under veckan. På själva Istravsdagen har HNS (hästnäringens nationella stiftelse) 1,5 h till förfogande för att visa upp häst, de har ett mål att 5000 barn ska få kontakt med häst under 2013. Under den tiden kommer vi hippologer att visa upp Islandshästen och dess gångarter.

Hästen på bilden är en av segrarna från 2011, en av Wångens skolhästar som heter Silver bullit, en häst som jag fick köra vid ett av våra travkörningstillfällen i höstas.

Ser fram mot 1 mars och håller tummarna för att vi får strålande väder!