Med beröm godkänd ridledare

Då var man klar ridledare för islandshäst. Jag fick G++ på min examination. Här var det bara U eller G som gällde. Och G++ är ju ett väldigt gott betyg. Det är mycket att tänka på, särskilt när man bara har 20 min på sig att få igång gruppen, hinna värma upp, göra huvuduppgiften, inklusive att ge feedback och sedan hinna varva ner. Men jag fick beröm för att jag hade planerat lektionen så bra och att dispositionen var bra. Konstaterade efter lektionen att det är riktigt roligt att ha ridundervisning.

Den tredje examinationen måste jag göra om då jag och hästen inte nådde upp till det som krävdes. Hon hade inte sin bästa dag och jag var troligen påverkad av ljumskskadan jag drog på mig två dagar innan. Jag hade kunnat få en trea, men eftersom det skulle sabba möjligheterna till högsta betyg i slutändan får jag chansen att göra om provet. Provet gör jag om i vecka 13 på en annan häst så nu blir det till att träna. Så egentligen handlar det inte om att klara provet utan att få ett bra betyg, vilket jag är helt övertygad om att jag grejar på en annan häst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: