Klara och Frida

klarafridabarbacka

Borde plugga men kunde inte låta bli att tjuvkika på Klara som rider barbacka på Frida. Fina Frida ställer glatt upp! Det gick lite snabbt i en sväng och Klara trillade av, Frida tvärstannade och väntade på att hon skulle komma upp igen. De två kommer bli ett riktigt radarpar.

I går red vi ut tillsammans, jag på Frey med bara ett grimskaft som ”nödbroms” i Fridas nosgrimma. Båda hästarna verkar gilla upplägget och är pigga men inte heta. Kommer sakna dessa turer när Frey flyttar (vart det nu blir). Vi kan rida i alla gångarter tillsammans på detta sätt och Klara har en grym balans! Kul det är när barnet blivit lite större och man kan hitta på sådana här saker tillsammans!

Ett svar till “Klara och Frida”

  1. Anonym säger :

    Oh va roligt ni har det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: