Gneistis vintertölt

Strålande sol och trevliga hästvänner. Dagen kunde inte blivit bättre! Trots att Garpur inte kändes så fin som han kan blev det väldigt bra. Vi satte personbästa i både tölt och pass. I tölten kan jag tacka underlaget, han går helt klart myclet bra på is! Takten blir i det närmaste klockren och lyften högre. I tölten red vi på 5.80 i uttagningen och delade ledningen inför finalen, men där förlorade vi och blev tvåa. Jag är dock mycket nöjd med resultatet, med ridningen finns det fortfarande mycket att fila på.

I passen visade det sig att underlget gjorde honom mer fyrtaktig och i första resulterade det i ett galoppsprång. Till andra försöket bytte vi boots till 145 g och det gjorde skillnad, nytt personbästa med 11.54 och det känns att det finns mer fart :)

Nästa mål är nu vårkvalet om en dryg månad, tills dess är det barmark. Hur gör man för att behålla iskänslan när det blir grusunderlag?

vintertölt2013 vintertöltW2013_DSC0929

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: