2013-03-19 08.50.00

Den här perioden ska vi lära oss att rida in en unghäst i kursen Ridkonst och hästhantering I. Vi har Berit som lärare och vi har börjat så smått med lite teori och genomgång av grundläggande övningar.

Förra veckan började hästarna droppa in och idag har vi fått tilldelat vilken vi ska ha under dessa veckor fram tills slutet av maj. Den sista hästen som kom heter Tira och henne ska jag rida in. Ett litet sto med väldigt ovanlig bläs. Vi började idag med besiktning då vi släppte lös hästarna i ridhuset. Tira var helt klart den som sprang mest och snabbast. Hennes framåtanda verkar det inte vara något fel på, fråga är om hon kommer låta mig bestämma över henne, i morgon får vi se hur första övningarna fungerar.

2013-03-25 14.21.13
Tira till vänster får sina hovar fixade av Daniel.