Fredrik provar på att sko

20130520-205041.jpg

Fredrik provar att slå på en sko på en hov, hästen var dock väldigt medgörlig …

Samtidigt med finaltävlingarna på ovalbanan pågick Wångendagen, där man bland annat kunde prova på att slå på en sko på en hov. Fredrik, som när jag stolt kommit hem och sagt att jag minsann slagit på en tappsko inte tyckt att det kan vara så svårt, fick prova. Vet inte om jag ska känna mig stolt eller putt, men han fixade det galant! Han skulle mycket väl kunna jobba som hovslagare (efter utbildning förstås!) och tyckte att om jag fixar honom en smedja kan väl han lära sig att sko. Vet inte om jag ska ta honom på orden eller ej …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: