tolkning

Julhelgen har tillbringats hemma på gården med familjen. Här har njutits av god mat och familjens sällskap vilket även inkluderar hästarna. En tolksele har invigts och den gjorde succé hos alla, inklusive Frida som fick agera draghäst.

Tyvärr är vädret riktigt tråkigt och snön håller på att smälta bort så det lockar inte till särskilt mycket skidåkning som annars står högt på aktivitetslistan för familjen under julhelgen. Förhoppningsvis vänder det snart och vi kan åter få njuta skidåkning i bra förhållanden.

Nu är det för min del slut på ledigheten till största del, jag har en del skolarbete att göra klart, vår termin sluter ju egentligen inte förrän i mitten av januari. En seminarieuppsats ska skrivas och en pedagogikuppgift ska skrivas klart. När den nya terminen drar igång är det unghäst som står på schemat. Då ska Freyr få flytta till Wången för att vara den ena av mina unghästar som jag ska rida in. Den andra är Vikur, en Omurson som är född och uppväxt här i Mattmar hos min granne. Det ska bli väldigt roligt att se hur de båda blir som ridhästar.